>> Menu

STUDENT ACCOUNTANCY (DUAAL)

Heb jij je (MBO) opleiding (bijna) afgerond en ambities om de studie Accountancy op HBO niveau te gaan doen en lijkt werken en leren je wel wat? Bij Vacura accountants en adviseurs staan de deuren open voor een (duaal) Student Accountancy! Bij ons leer je het vak accountancy aan de hand van dagelijkse praktijken in de volle breedte kennen. Je krijgt goede begeleiding door onze accountants en assistent accountants. Bij Vacura accountants en adviseurs leer je snel waar jouw kwaliteiten en ambities liggen! Gelijk enthousiast geworden? Reageer dan snel op deze vacature!

Wat biedt Vacura accountants en adviseurs jou?

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, heb je de kans om achter de schermen te kijken in een midden- klein bedrijf! Daarnaast houd je je direct bezig met allerlei financieel uitlopende werkzaamheden. Naast deze voordelen bieden we jou;

  • Geen studieschuld: Vacura accountants en adviseurs betaalt jouw studie;
  • Begeleiding door ervaren accountants en assistent-accountants;
  • Bij goed functioneren krijg je meer verantwoordelijkheden;
  • Gelijk jouw kennis toepassen in de praktijk;
  • Direct een mooi salaris ontvangen. 

Waar kom je te werken?

Vacura accountants en adviseurs ondersteunt al een geruime 14 jaar ondernemers in het MKB. Door onze ambities en ons hart voor accountancy groeien wij door. Aan de slag gaan voor Vacura accountants en adviseurs betekent: werken in een deskundig team waarin kwaliteit, professionaliteit, groei en bovenal werkplezier voorop staan! Door onze laagdrempelige cultuur kun je bij iedereen binnenlopen voor vragen. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen?

Werken en leren

Wanneer je gaat werken en leren bij Vacura accountants en adviseurs helpen wij jou naar de volgende stap: zelfstandig assistent accountant worden! Dit doe je niet alleen, maar onder begeleiding van onze collega’s in de samenstelpraktijk. Wij zijn op zoek naar een student(e) die: 

  • Gaat beginnen/bezig is met de HBO opleiding accountancy;
  • De opgedane kennis gelijk wil toepassen in de praktijk;
  • Een grote interesse in cijfers heeft;
  • Sociaal en communicatief vaardig is.

Aan de slag bij Vacura!

Zie jij jezelf al zitten bij Vacura accountants en adviseurs? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op met Evert van Asselt via 06-50121229! Het is ook mogelijk ons een Whatsapp bericht te sturen. Wij hopen jou snel te kunnen verwelkomen in onze samenstelpraktijk! 

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel?

Evert van Asselt, oprichter van Vacura Accountants en Adviseurs

Neem contact op met Evert van Asselt, evert@vacura.nl of 0342-701018. Of laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou!

Onze vacatures