>> Menu

ASSISTENT ACCOUNTANT / RELATIEBEHEERDER

Wil je jouw carrière in de accountancy naar het volgende niveau tillen? Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Bij Vacura accountants en adviseurs zoeken wij een assistent accountant / relatiebeheerder die écht iets wil betekenen voor de ondernemers in het MKB. Wil jij zowel persoonlijk als zakelijk meegroeien met Vacura? Dan ben jij onze nieuwe collega!

Wat ga je doen als assistent accountant / relatiebeheerder?

Als assistent accountant / relatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor een juiste verwerking en  controle van de administraties van verschillende klanten. Je werkt aan het belang en aan de successen van jouw MKB ondernemers. Die complexe jaarrekening of dat modern ingerichte dashboard maak jij zowel financieel als administratief in orde! Als je contact hebt met de klant denk je mee, en signaleer je eventuele behoeften en ontwikkelingen. Je geeft klanten inzicht in hun bedrijfsvoering en helpt hen zo vooruit te kijken. Zo kan de klant in de toekomst betere strategische en financiële beslissingen nemen. Wanneer nodig schakel je jouw collega’s uit andere vakgebieden in. 

Wat biedt Vacura accountants en adviseurs jou?

Jouw persoonlijke ontwikkeling en groei staan voorop. Wij bieden jou verschillende cursussen, individuele trainingen en een mentor aan. Naast deze voordelen bieden wij jou;

 • Passende arbeidsvoorwaarden behorend bij de functie;
 • Vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan;
 • Ontspanning: met je collega’s wandelen en bedrijfsuitjes;
 • Mogelijkheid om door te groeien tot leidinggevende;
 • Een moderne ICT omgeving;
 • Nauw contact met de klant. 

Wie ben jij?

Je hebt een grote affiniteit met het MKB en jij streeft met een enthousiaste instelling naar onze relaties administratief ontzorgen. Daarnaast voldoe jij als assistent accountant / relatiebeheerder aan de volgende harde eisen:

 • Je beschikt over een (afgeronde) opleiding HBO Accountancy/Bedrijfseconomie;
 • Je staat minimaal 32 uur per week voor ons klaar;
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in de accountancy;
 • Je woont in de omgeving van Barneveld.

Daarnaast zijn de volgende competenties op jou van toepassing:

 • Je bent zelfstandig en kan nauwkeurig werken;
 • Je bent goed in prioriteiten stellen en overzicht houden;
 • Je hebt interesse in IT en financiële systemen.

Waar kom je te werken?

Vacura ondersteunt al ruim 14 jaar zowel startende ondernemers, als ondernemers die reeds door de wol geverfd zijn. Ons kantoor groeit en daarom zoeken wij een enthousiaste collega voor onze samenstelpraktijk. Aan de slag bij Vacura betekent: werken in een deskundig team waarin kwaliteit, professionaliteit, groei en vooral werkplezier voorop staan. Bij Vacura staat persoonlijke en zakelijke groei centraal voor al onze medewerkers. Daarnaast hechten we waarde aan een juist evenwicht tussen werk en privé! 

Aan de slag bij Vacura!

Ben jij enthousiast en wil je door ontwikkelen naar een breed georiënteerde en commercieel ingestelde MKb adviseur? Neem vrijblijvend contact op met Evert van Asselt via 06-50121229. Wie weet ben jij onze nieuwe collega! 

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel?

Evert van Asselt, oprichter van Vacura Accountants en Adviseurs

Neem contact op met Evert van Asselt, evert@vacura.nl of 0342-701018. Of laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou!

Onze vacatures