Menu

ASSISTENT ACCOUNTANT / RELATIEBEHEERDER

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière in de accountancy? Wil jij als assistent accountant/relatiebeheerder écht iets betekenen voor ondernemers in het MKB? Ben je iemand die graag meegroeit met een bedrijf? Dan hebben we bij Vacura de baan voor jou!

Wie zijn wij?
Vacura ondersteunt al ruim 12 jaar zowel startende ondernemers, als ondernemers die reeds door de wol geverfd zijn. Ons kantoor groeit en daarom zoeken wij een enthousiaste collega voor onze samenstelpraktijk. Aan de slag bij Vacura betekent werken in een deskundig team waarin kwaliteit, professionaliteit, groei en werkplezier voorop staan en van tijd tot tijd de mouwen flink worden opgestroopt. Vacura biedt jou alle ruimte om je verder te ontplooien, uiteraard met de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé.

Wie ben jij?
Je hebt een grote affiniteit met het MKB. Met enthousiasme streef jij naar complete ontzorging van jouw klanten en geeft hen al je aandacht. De focus op tevreden klanten zorgt ervoor dat je zelf ook tevreden bent. Je bent zelfstandig, nauwkeurig en kunt goed overzicht houden en prioriteiten stellen. Op sociaal en communicatief gebied ben je sterk. Je beschikt over een afgeronde (post) opleiding HBO Accountancy/Bedrijfseconomie en hebt tenminste 5 jaar werkervaring in de accountancy. Jouw affiniteit met IT en kennis van financiële systemen maakt dat je de klant graag verder helpt met de digitale inrichting en optimalisatie van financiële processen. Onze toekomstig collega woont in (de nabije omgeving van) Lunteren of Barneveld en is minimaal 32 uur beschikbaar.

Wat ga je doen?
Als assistent-accountant/relatiebeheerder ga je aan de slag met het verwerken en controleren van de administraties van verschillende klanten. Je werkt aan het belang en ook het succes van jouw ondernemers. Jouw klanten vertrouwen erop dat hun zaken financieel en administratief perfect in orde zijn, van de soms complexe jaarrekeningen tot de moderne dash-boards die je voor hen inricht. In je contact met klanten denk je mee en signaleer je behoeften en ontwikkelingen. Je geeft klanten inzicht in hun bedrijfsvoering en helpt hen zo vooruit kijken en betere strategische en financiële beslissingen te nemen. Deze uitdaging ga je niet alleen aan. Je werkt in een team en kunt altijd sparren met je collega’s en schakelt als het nodig is je collega’s uit andere vakgebieden in.

Wat bieden wij jou?
Persoonlijke ontwikkeling en groei staan voorop. Met een eigen mentor, diverse cursussen en individuele trainingen word je continu uitgedaagd om van jouw baan een succes te maken. Wij bieden een prima set arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden, de beste collega’s, uitdagende opdrachten bij interessante klanten en een omgeving waarin je op een gezonde manier aan je ontwikkeling blijft werken. Naast een uitstekend salaris krijg je de mogelijkheid om door te groeien naar een leidinggevende functie. Het betreft een dynamische en afwisselende functie voor 32-40 uur per week.

Ben jij onze nieuwe collega?
Wil jij je ontwikkelen tot een breed georiënteerde en commercieel ingestelde adviseur die kan signaleren, acquireren en ondernemers in het MKB kan adviseren? Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Mail dan je CV en motivatie naar Info@vacura.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evert van Asselt, evert@vacura.nl of 0342-701018.

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evert van Asselt, evert@vacura.nl of 0342-701018. Graag ontvangen we je sollicitatiebrief en CV via Info@vacura.nl.