>> Menu

Ons team

Accountant/adviseur Evert van Asselt (directeur) heeft in 2008 Vacura Accountants & Adviseurs opgericht. Evert houdt ondernemers graag een spiegel voor. “Ik ben zelf ook ondernemer. Met de ambitie om andere ondernemers in staat te stellen hun koers uit te zetten en zelf aan het roer te staan.”
Gerdien Mulderij voelt zich betrokken bij mensen en hun ondernemingen. De altijd gedreven assistent-accountant is een luisterend oor voor allerhande uitdagingen die bij ondernemen komen kijken. “Het geeft mij voldoening om iedere jaarrekening of aangifte zo accuraat mogelijk uit te werken en alles in balans te krijgen.”
“Het mooie aan het werk als assistent-accountant vind ik dat wij ondernemers kunnen ontzorgen. Hen inzicht te geven in de financiële positie van hun onderneming. De diversiteit van klanten maakt het werk elke dag weer leuk en uitdagend.” Heeft u vragen? Martjan van Dodeweerd helpt u graag om het maximale uit uw onderneming te halen!
Adviseur Gerbert de Kievid vindt het een uitdaging om elke dag weer topkwaliteit te leveren en te zorgen dat de administratie altijd volledig in control is. “Ik wil voor ondernemers een vertrouwenspersoon zijn, die meedenkt, vooruit kijkt en ontzorgt. Ondernemers met ambitie inspireren mij. Om uw bedrijf verder te brengen heeft u actuele cijfers en advies nodig. Ik help u daar graag bij!”
Jarco Hordijk belicht als belastingadviseur graag de fiscale kant van uw onderneming. Door zijn jarenlange ervaring in de accountancy heeft hij een unieke combinatie van fiscale- en accountancyervaring. De mkb-ondernemers hebben het hart van Jarco en geven elke dag weer een nieuwe uitdaging. Proactief adviseren heeft daarbij de voorkeur. “Ik wil graag fiscale vraagstukken van de ondernemer oplossen en met hen om tafel. Vooral de diversiteit van de werkzaamheden en het persoonlijke contact met de ondernemer maken het vak zo leuk” Heeft u vragen? Jarco Hordijk helpt u graag om in heldere taal uw vragen te beantwoorden.

Rianne Fieret vind het een uitdaging om ondernemers administratief te ontzorgen. Ze is een gedreven assistent-accountant, maar neemt ook de telefoon op en zorgt als officemanager dat niets wordt vergeten. “De afwisseling in het werk maakt het leuk en klanten het naar hun zin maken ligt mij wel. Ik ontmoet u graag bij ons op kantoor!”