Menu

Ons team

Accountant/adviseur Evert van Asselt (directeur) heeft in 2008 Vacura Accountants & Adviseurs opgericht. Evert houdt ondernemers graag een spiegel voor. “Ik ben zelf ook ondernemer. Met de ambitie om andere ondernemers in staat te stellen hun koers uit te zetten en zelf aan het roer te staan.”
Ton Spits zet zijn kennis en netwerk in vanuit de vestiging te Garderen om de relaties van Vacura optimaal te bedienen. Ton is een gedreven accountant met veel ervaring. “Uitdagingen aangaan en mensen stimuleren is prachtig werk.” Hij staat naast u als uw accountant en adviseur en denkt graag met u mee.

Gerdien Mulderij- Kevelam


+31 (0)342 70 10 18

gerdien@vacura.nl

Gerdien Mulderij voelt zich betrokken bij mensen en hun ondernemingen. De altijd gedreven assistent-accountant is een luisterend oor voor allerhande uitdagingen die bij ondernemen komen kijken. “Het geeft mij voldoening om iedere jaarrekening of aangifte zo accuraat mogelijk uit te werken en alles in balans te krijgen.”
“Het mooie van Vacura vind ik de wijze waarop wij ondernemers administratief ontzorgen en de aandacht geven die zij verdienen. De diversiteit van klanten maakt het werk elke dag weer leuk en uitdagend.” Heeft u vragen? Martjan van Dodeweerd helpt u graag om het maximale uit uw onderneming te halen!

Drs. Noen Lambers-Jukema


+31 (0)342 70 10 18

noen@vacura.nl

Als personal assistant heeft Noen Lambers veelzijdig werk, waar ze enorm veel voldoening uit haalt. “Bij Vacura staat de klant centraal en wordt geluisterd naar hun wensen. Daarom biedt Vacura sinds kort accountancy pakketten aan en professionaliseren we ons steeds meer als sparringpartner. Ik vind het fijn om daar mijn bijdrage aan te leveren!”