Menu

Over Vacura

Ondernemen met ambitie
Je onderneming met al zijn uitdagingen, je koers en ambities, we willen dit meemaken. Met brede bedrijfskundige en specialistische financiële kennis als ondernemende adviseurs staan we persoonlijk voor je klaar.

Visie
Vacura Accountants & Adviseurs is een ambitieus accountantskantoor in Lunteren en Garderen. Wij zijn er voor de ondernemers die verder denken en verder willen. Voor de ondernemers met ambitie en groeipotentie. Wij zetten ons dan ook dagelijks in om bij te dragen aan de ambitie van onze klanten.

Missie:
Het ondernemen brengt allerlei twijfels, problemen, maar ook ideeën met zich mee. Ontknopingen zijn vaak niet eenvoudig te vinden. En de oorzaken zijn erg divers. Ondernemers hebben vaak niet de tijd of de kennis om hier mee om te gaan. Wij begrijpen dit.
Het is ons doel om ondernemers te motiveren om te veranderen, te groeien en zijn ambities waar te maken

Kwaliteit en zekerheid
Vacura biedt de kwaliteit en zekerheid die u van een goed accountantskantoor mag verwachten. Het opleidingsniveau van onze medewerkers is hoog en wij verdiepen ons voortdurend in de nieuwste financiële en fiscale ontwikkelingen.
Door de groeiende wet- en regelgeving merken wij dat ondernemers behoefte hebben aan een breed dienstenpakket. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij u dat ook daadwerkelijk aanbieden. Zo werken we samen met ervaren specialisten zoals belastingadviseurs die ‘zware’ fiscale klussen met beide handen aanpakken.

Certificering en keurmerken
Om onze kwaliteit en deskundigheid nog meer te waarborgen, vinden we het bij Vacura belangrijk om aan bepaalde certificeringseisen te voldoen en deel uit te maken van brancheorganisaties. Zo is Vacura aangesloten bij de NBA, Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en Fiscount, een landelijk werkende adviesorganisatie ten behoeve van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. Tevens zijn wij aangesloten bij Kantoor Mr. van Zijl. Zij zijn gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van werkgevers op het gebied van de juridische en fiscale aspecten van personeelsvraagstukken: arbeidsrecht, werknemersverzekeringen en loonheffing.

Overstapservice
In de regel wordt het als een drempel gezien om over te stappen naar een nieuwe accountant. Ondanks de onvrede over de kwaliteit, de toegevoegde waarde of de kosten van jouw huidige financieel dienstverlener. Deze vrees is begrijpelijk, maar onterecht. Onze ervaring is juist dat een verfrissende blik op je bedrijf en jouw financiële situatie vaak voor aangename verrassingen kan leiden. Daarom hebben wij bij Vacura de overstapservice in het leven geroepen. Wij zullen zorg dragen voor een vlotte en gestructureerde overgang. Onze overstapservice, in combinatie met de wettelijke bepalingen/beroepsregels waar accountants zich aan moeten houden, garandeert dat de voortzetting van de dienstverlening gewaarborgd is. Wij zullen je gehele dossier opvragen, inlezen en het ons eigen maken. U heeft daar geen omkijken naar. Onze overstapservice is geheel kosteloos.