>> Menu

Over Vacura

Ondernemen met ambitie
Onze accountants en adviseurs dagen u uit om het beste uit uw onderneming te halen. Wij staan onze klanten graag terzijde bij de realisatie van hun ambities. Met brede bedrijfskundige en specialistische financiële kennis staan we als ondernemende adviseurs persoonlijk voor u klaar.

Missie
Vacura Accountants & Adviseurs is een ambitieus accountantskantoor in Barneveld. Vacura Accountants & Adviseurs wil haar klanten ontzorgen op het gebied van financiële, administratieve en fiscale vraagstukken. Daardoor kunnen klanten hun tijd besteden aan het daadwerkelijke ondernemen: het vinden van klanten, het nadenken over nieuwe producten en het realiseren van groei en rendement. Vacura heeft een oprechte betrokkenheid bij iedere klant met zijn eigen plannen en wensen en wil graag een sparring partner en coach zijn voor haar klanten.

Visie
Vacura Accountants & Adviseurs wil voor ondernemers in de Gelderse Vallei en op de Veluwe een professionele en mensgerichte accountant en adviseur zijn. Vacura zal zich de komende jaren steeds verder ontwikkelen naar een proactieve dienstverlener door steeds mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering. Daardoor blijft er meer tijd over voor het echte advieswerk en het coachen van ondernemers.

Kwaliteit en zekerheid
Vacura biedt de kwaliteit en zekerheid die u van een goed accountantskantoor mag verwachten. Het opleidingsniveau van onze medewerkers is hoog en wij verdiepen ons voortdurend in de nieuwste financiële en fiscale ontwikkelingen.

Door de groeiende wet- en regelgeving merken wij dat ondernemers behoefte hebben aan een breed dienstenpakket. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij u dat ook daadwerkelijk aanbieden. Zo werken we samen met ervaren specialisten zoals belastingadviseurs die ‘zware’ fiscale klussen met beide handen aanpakken.

Certificering en keurmerken
Om onze kwaliteit en deskundigheid nog meer te waarborgen, vinden we het bij Vacura belangrijk om aan bepaalde certificeringseisen te voldoen en deel uit te maken van brancheorganisaties. Zo is Vacura aangesloten bij de NBA, Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en Fiscount, een landelijk werkende adviesorganisatie ten behoeve van accountants-, administratie- en belastingadvieskantoren. Tevens zijn wij aangesloten bij Kantoor Mr. van Zijl. Zij zijn gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van werkgevers op het gebied van de juridische en fiscale aspecten van personeelsvraagstukken: arbeidsrecht, werknemersverzekeringen en loonheffing.

Overstapservice
In de regel wordt het als een drempel gezien om over te stappen naar een nieuwe accountant. Ondanks de onvrede over de kwaliteit, de toegevoegde waarde of de kosten van jouw huidige financieel dienstverlener. Deze vrees is begrijpelijk, maar onterecht. Onze ervaring is juist dat een verfrissende blik op uw bedrijf en uw financiële situatie vaak voor aangename verrassingen kan leiden. Daarom hebben wij bij Vacura de overstapservice in het leven geroepen. Wij zullen zorg dragen voor een vlotte en gestructureerde overgang. Onze overstapservice, in combinatie met de wettelijke bepalingen en beroepsregels waar accountants zich aan moeten houden, garandeert dat de voortzetting van de dienstverlening gewaarborgd is. Wij zullen uw gehele dossier opvragen, inlezen en het ons eigen maken. U heeft daar geen omkijken naar. Onze overstapservice is geheel kosteloos.