>> Menu

Van Walsem installateurs

“Door Vacura ben ik gaan nadenken over mijn ondernemerschap en de strategie van mijn bedrijf. Ik ben daar enorm bij geholpen.”

Van Walsem installateurs is een jong en dynamisch bedrijf dat geen enkele uitdaging in de installatietechniek uit de weg gaat. Ook als het gaat om groene milieuvriendelijke installaties kun je bij Van Walsem installateurs terecht. Ze leggen warmtepompen en zonnecollectoren aan voor het duurzaam opwekken van energie en het gasvrij verwarmen van panden. Aan het roer van deze onderneming staat Martijn van Walsem. Een gedreven en enthousiaste eigenaar die dankzij zijn deskundigheid, meedenkend vermogen en betrouwbare manier van werken ieder project tot een succes maakt. 

Bij het industrieterrein Remmerden in Rhenen kocht Martijn van Walsem in 2016 een stuk kavel waarop zijn huidige bedrijfspand is gevestigd. Hij deed dat samen met 4 andere ondernemers. “Bij al deze 4 ondernemers hebben we het installatiewerk in hun bedrijfspanden verzorgd.” Sinds ze op het nieuwe bedrijventerrein zitten is Van Walsem klant bij Vacura Accountants & Adviseurs. Hij werd getipt over Vacura door een andere ondernemer van het bedrijventerrein. “Er ging een wereld voor me open. Toen ik Evert van Asselt van Vacura heb leren kennen stelde hij allerlei vragen over de plannen met mijn bedrijf. Door Vacura ben ik gaan nadenken over mijn ondernemerschap en de strategie van mijn bedrijf. Ik ben daar enorm bij geholpen. Van Asselt weet me te inspireren en komt steeds met scherpzinnige adviezen. Op iedere vraag krijgen we altijd een eerlijk advies. Het is fijn om zo’n actief klankbord te hebben.”

Intussen verwijst Van Walsem ook andere ondernemers naar Vacura. “Ik heb zelf het belang ervaren van een accountant die met je meedenkt en je de goede kant op stuurt. Dat gun ik ook anderen. Vacura is een goed boekhoudkantoor dat zichzelf heel snel terugverdient. In het eerste jaar als klant heeft Vacura ervoor gezorgd dat ik teveel betaalde belasting terug ontving. Op dit moment is Vacura bezig om leningen van mijn bedrijfspand goedkoper over te sluiten.”  

Er zijn parallellen tussen Vacura en Van Walsem installateurs. Bij Vacura werkt een team van professionals en ook Van Walsem is blij met zijn deskundige monteurs. Van Walsem kiest er bewust voor om niet alleen maar op kantoor te werken, maar ook op de werkvloer. Als meewerkend voorman maakt hij deel uit van het team en is hij tevens leidinggevende. “Uiteraard vinden we de menselijke maat ook erg belangrijk in de samenwerking met een accountantskantoor. Naast een plezierige en rechtstreekse samenwerking met Evert van Asselt doen we regelmatig een beroep op een vaste toegankelijke contactpersoon die de ins en outs van ons bedrijf kent.” Met betrouwbare monteurs, een nieuw bedrijfspand en een mooie klantenportefeuille ziet hij de toekomst, samen met Vacura, met vertrouwen tegemoet.

Wij helpen u graag verder

Wilt u samen met ons sparren? Of meer weten over onze accountancy pakketten en aanvullende diensten? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend en gratis gesprek onder het genot van een kopje koffie.

Evert van Asselt

AA

Recente nieuwsberichten