>> Menu

Verhuisbericht per 31 mei 2024

📦📦 VACURA ACCOUNTANTS & ADVISEURS GAAT VERHUIZEN NAAR HET CENTRUM VAN BARNEVELD! 📦📦

Wij zijn op de huidige locatie uit ons jasje aan het groeien. Dat is op zich een goed teken natuurlijk. Tegelijkertijd levert dat ook weer nieuwe uitdagingen op. Zoals het vinden van een mooie locatie voor onze gemotiveerde collega’s.

En die locatie hebben we gevonden aan het Stationsplein nummer 7 in Barneveld. Een prachtige en goed bereikbare locatie midden in het centrum van Barneveld tegenover station Barneveld-Centrum. De komende tijd staat voor ons in het teken van voorbereiden van de verhuizing die op 30 mei 2024 plaats zal vinden, zodat we u vanaf 31 mei weer volledig van dienst kunnen zijn op deze nieuwe locatie.

Uiteraard blijven we tot die tijd ook gewoon voor u bereikbaar.

En op deze nieuwe locatie is er vanzelfsprekend ook voldoende ruimte voor nieuwe collega’s. Wil jij werken in het hart van de Veluwe, centraal gelegen en goed bereikbaar? Wat dacht je van tussen de middag een heerlijke lunchwandeling maken in het Schaffelaarse bos of na het werk heerlijk genieten op 1 van de vele terrassen? Dat kan bij Vacura! Wees er dus als de kippen bij! 😉🐓🐓🐓 en begin samen met ons het volgende hoofdstuk op deze nieuwe locatie.

Kijk voor meer informatie over werken bij Vacura op https://vacura.nl/vacatures/

Later dit jaar hopen we de locatie feestelijk te openen. Meer informatie daarover volgt nog.

Vacura accountant en adviseurs Barneveld gaat verhuizen naar Stationsplein 7 in Barneveld Centrum

Wij helpen u graag verder

Wilt u samen met ons sparren? Of meer weten over onze accountancy pakketten en aanvullende diensten? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend en gratis gesprek onder het genot van een kopje koffie.

Evert van Asselt

AA

Recente nieuwsberichten