>> Menu

Groei!

Groei! Ontwikkeling ondernemer en onderneming in de pas, want anders ga je jezelf verliezen. Niet groeien met botte bijl.

Vacura is er voor ondernemers met ambitie
In algemene zin is ambitie het streven naar een bepaald doel. Bijvoorbeeld het streven naar een beter toekomstperspectief. Voor elke ondernemer is dat perspectief weer anders.

Ben jij ambitieus en wil je graag door ontwikkelen? Dan neem je waarschijnlijk zelf initiatieven om meer kennis te vergaren. Wanneer je de kans krijgt een opleiding of training te volgen, dan zal je dit niet nalaten. Bovendien wil je vooruitgang boeken in je werk en resultaten halen. Je hebt behoefte om jezelf te ontwikkelen en je staat open voor verbetering en feedback. Ambitie heeft dus alles te maken met ‘WILLEN’ en ‘MOTIVATIE’.
Groei is dan ook geen doel op zich, maar een uitkomst. De strategie is: als bedrijf fit zijn, op basis van eigen sterktes concurreren en dan komt de groei.

 

 

Groei betekent voor ons niet persé meer omzet. Het heeft te maken met keuzes maken, je onderneming aanpassen in een veranderende omgeving. Dat je aan de bal blijft, ideeën uitwerkt, twijfels overwint, investeert. Groei heeft daarmee betrekking op de ondernemer zelf en zijn persoonlijke ontwikkeling. Als vertrouwd adviseur willen wij je graag helpen groeien als ondernemer.

Vacura accountants & adviseurs is er voor de ondernemers met ambitie. Wij zijn in verschillende branches actief, maar zien onszelf niet als een branche specialist. Wij zijn specialist in een bepaald type ondernemer. Ondernemers die ambitieus zijn en iets willen bereiken, ondernemers die vooruit willen of de grip op de groei dreigen te verliezen.

Meer weten
Onze adviseurs hebben de bevlogenheid en praktische aanpak om bedrijven op deze wijze te laten groeien. Geen duurbetaalde consultants, maar mensen die van aanpakken weten. Adviseurs met financiële kennis van zaken die naar de cijfers kijken achter de groei. Zo weten wij als geen ander wat werkt en wat niet werkt.

Geen enkel bedrijf is uniek
Wat betreft groei is geen enkel bedrijf uniek. Het maakt niet uit welk soort bedrijf je hebt. Groei betekent toenemende complexiteit en meer communicatie en coördinatie. Maar groei verloopt ook volgens vaste patronen. Groei kan ook persoonlijke groei zijn en je bedrijf kleiner maken.
De grote uitdaging van elke groeiende ondernemer is om naar de volgende fase te komen en de kloof te overbruggen. Om dit te realiseren moet je een aantal zaken aanpakken en regelen en hindernissen uit de weg ruimen. De opvolging van de fasen loopt volgens een vast voorspelbaar patroon. Als je dit goed doet krijg je de wind mee en krijg je versnelling in je groei. Doe je dit niet goed dan beland je tussen de fasen in, in de groeikloof.

Onze aanpak
Samen met jou, de ondernemer met ambitie, gaan wij aan de slag om het groeiplan te tekenen, prioriteiten te benoemen en acties uit te zetten. Door focus aan te brengen en actiepunten te benoemen krijg je overzicht, een stuur in handen om je bedrijf te laten floreren.
Om inzicht te krijgen in de groei hebben wij een dashboard samengesteld, zodat er voortdurend zicht is op de ontwikkeling van de groei.

Meer weten? Neem contact met ons op