>> Menu

Buitenpracht B.V.

“Door de korte, directe lijnen zijn onze vragen snel beantwoord bij Vacura. Dat vinden we fijn.”

Daan de Jong en Brand-Jan Soetendaal hadden voorheen ieder hun eigen hoveniersbedrijf en werkten regelmatig met elkaar samen. Dit beviel zo goed dat ze drie jaar geleden besloten om samen verder te gaan onder de noemer ‘Buitenpracht’. Ze zijn de sturende krachten achter een enthousiast team hoveniers en houtbouwers. “Je wisselt kennis en ervaring uit en je vult elkaars ideeën aan. Je vindt altijd een klankbord in de ander.” Het bedrijf uit Barneveld maakt fraaie houten veranda’s, gastenverblijven en luxe bijgebouwen. Geen prefab, maar duurzaam en ambachtelijk timmerwerk. “We richten ons op het topsegment. Bij onze klanten bleek veel vraag te zijn naar buitenkeukens. Die zijn we apart in de markt gaan zetten onder het label BORRLE Buitenkeukens. Opdrachtgevers zijn blij dat ze maar met één bedrijf hoeven te communiceren voor de hele klus. Dat maakt onze specialisaties ook daarom zo waardevol.”

Voordat ze samenwerkten hadden ze ieder hun eigen accountant. Daan was klant bij Vacura. Omdat er een goede klik was zijn ze samen overgegaan naar Vacura. Nu de onderneming is gegroeid naar 13 personeelsleden regelt Vacura ook alles op personeelsgebied. “Vooral als we vragen hebben over CAO en wat een nieuwe werknemer per maand gaat kosten, zitten we om tafel. Ook zorgt Vacura dan voor de contracten. Als je een vraag hebt, kun je gelijk dingen bespreken. Evert van Asselt is daarbij ons vasteanspreekpunt.”

Daan en Brand-Jan zijn blij dat ze samen zijn gaan ondernemen. Want met zijn tweeën ben je altijd sterker en kun je meer aan. Vorig jaar maakten ze een grote stap in hun onderneming door het kopen van een bedrijfspand. Op de vorige locatie werd de werkplaats te klein en met deze unieke kans maken ze hun bedrijf toekomstbestendig. “Evert van Asselt heeft toen veel geregeld en ervoor gezorgd dat alles soepel en snel verliep. Ook met de bank. Vanaf het moment dat het pand in beeld kwam heeft het slechts 1,5 maand geduurd totdat wij de trotse eigenaren waren.”

Voor de toekomst van het bedrijf volgen Daan en Brand-Jan coaching en strategie sessies bij Vacura. Persoonlijke sessies waarin gekeken wordt naar wat er goed gaat in het bedrijf en waar kansen liggen voor groei en verbetering en hoe je dit kunt realiseren. “Vacura staat naast ons om onze doelen te realiseren en volgende stappen te zetten met ons bedrijf.”

Wij helpen u graag verder

Wilt u samen met ons sparren? Of meer weten over onze accountancy pakketten en aanvullende diensten? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend en gratis gesprek onder het genot van een kopje koffie.

Evert van Asselt

AA

Recente nieuwsberichten