>> Menu

Accountant in Lunteren nodig?

U heeft een bedrijf in de omgeving van Lunteren en bent op zoek naar een accountantskantoor met kennis van zaken? Dan bent u bij Vacura aan het juiste adres. Als u werkt aan uw passie, nemen wij de financiële zaken en fiscale verplichtingen uit handen. We zijn net zo ondernemend als u. Wij begrijpen uw uitdagingen en zien waar kansen en mogelijkheden liggen. De deskundige accountants en adviseurs van Vacura helpen u om koers uit te zetten, waarbij u zelf aan het roer blijft staan. Samen met u zoeken wij naar verbetering en vernieuwing vanuit nieuwsgierigheid en met een open blik. Vacura is dé zakelijke sparringpartner voor MKB’ers en ZZP’ers in Lunteren en omgeving. 

Vacura accountancy diensten in Lunteren

Wij bieden diverse diensten aan op het gebied van accountancy, uiteenlopend van het inboeken van de administratie tot aan het geven van strategische adviezen. Onze accountant nabij Lunteren kan alle zaken voor u oppakken waar u zelf geen tijd voor heeft of de kennis niet voor heeft. Binnen Vacura hanteren wij een werkwijze die gebaseerd is op cijfers en doelen. Met behulp van een interactief dashboard helpen wij u om te bepalen waar u staat, waar u naartoe wilt en hoe u daar kunt komen. Een correcte administratie en een concreet businessplan geeft u als ondernemer de tools in handen om succesvoller te kunnen worden!

Waarvoor schakelt u een accountant in Lunteren in?

Heeft u een specifieke vraag of kwestie? Neem dan contact op met onze accountant in Lunteren en omgeving. U kunt bij Vacura terecht voor een breed aanbod aan financiële diensten:

  • Inrichten of voeren van de administratie
  • Jaarrekening samenstellen
  • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting, omzetbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting
  • Belastingcontrole
  • Opstart en wijziging rechtsvorm onderneming
  • Overdracht onderneming
  • Begeleiding bij financiële meerjarenplanning
  • Verzorgen salarisadministratie
  • HRM-advies
  • Business coaching

Vaste prijs

Wij werken met accountancy pakketten tegen een vaste prijs. Hierdoor weet u precies welke werkzaamheden wij voor u uitvoeren en wat dit u kost per maand. Dankzij de vaste prijs weet u precies waar u aan toe bent. Bij Vacura gaan we constant mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering. Dit maakt het mogelijk om onze diensten tegen een scherp tarief aan te bieden. Vraag direct uw vrijblijvende offerte aan. Deze stellen we samen op basis van uw specifieke bedrijfssituatie en wensen.

Neem vrijblijvend contact op met accountant Lunteren

De deskundige accountants en adviseurs van Vacura ondersteunen al ruim 12 jaar zowel startende als ervaren ondernemers. Meer weten over onze dienstverlening als accountant in Lunteren, Ede en Barneveld? Wij helpen u graag verder. Bel ons op 0342 – 70 10 18 of vul ons contactformulier in.