>> Menu

Onze ZZP pakketten

Onze pakketten hebben een vaste prijs zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hebt u een vraag?
Stel deze gerust! Met een pakket kunt u onbeperkt contact met ons opnemen voor eenvoudig advies zonder dat direct de meter loopt! 
Voor ZZP’ers heeft Vacura 2 accountancy pakketten samengesteld. 

ZZP Instap

Een bedrijf beginnen, dat doe je niet zomaar. Als startende ZZP’er moet u veel regelen, uw eigen klanten vinden en uw administratie op orde houden. Speciaal voor beginnende ZZP’ers hebben wij het pakket ZZP Instap opgesteld. Met het pakket ZZP Instap bent u ervan verzekerd dat uw administratie goed verzorgd wordt en uw aangiften op tijd binnen zijn bij de belastingdienst. Een hele zorg minder. Zo kunt u zich volledig focussen op uw onderneming.

ZZP Compleet

Voor ZZP’ers die steeds meer klanten aan zich weten te binden hebben wij een compleet pakket opgesteld met meer uren voor advies en regelmatig financiële updates: ZZP Compleet. Onze accountants en adviseurs bieden ondersteuning bij uw ondernemingsplan, helpen met financieringsaanvragen en geven bedrijfseconomische adviezen. Een ander voordeel van het pakket ZZP Compleet is dat u toegang heeft tot drie uren advies en coaching per jaar. In deze ondernemersgesprekken staan uw doelen, uitdagingen en vragen centraal. Het kan gaan over de cijfers, uw ondernemingsplan, begroting, bedrijfseconomische en fiscale vragen en uiteraard uw toekomstplannen.

Contact

Zo is er altijd een pakket op maat voor uw onderneming. Benieuwd naar welk accountancy pakket het beste bij u past? Maak vrijblijvend en gratis een afspraak. Als nieuwe klant kunt u profiteren van onze gratis overstapservice!