Menu

“Vacura zorgt ervoor dat mijn administratie op orde is en ik geen achterstanden in betalingen en ontvangsten heb.”

Diederick van Middendorp startte in 2019 zijn eigen bedrijf dat gericht is op houtbouw voor de tuin. Zijn klanten komen naar hem toe voor het realiseren van een buitenkamer, veranda, schuur of overkapping. Maar ook voor exclusieve en luxe projecten, zoals een houten poolhouse, kun je bij van Middendorp Houtbouw terecht. Van Middendorp is uit het juiste hout gesneden en zet zich voor de volle 100% in om een eindresultaat van topkwaliteit af te leveren bij de klant. Omdat hij landelijk adverteert levert het bedrijf uit Barneveld maatwerk houtbouwproducten door heel Nederland.

Van Middendorp heeft al bijna zes jaar ervaring in het werken in de houtbouw. Sinds hij begon als zelfstandige zonder personeel kreeg hij steeds meer werk dan hij aankon. ’s Avonds en in het weekend werkt hij samen met losse hulpen. En recent heeft hij een fulltime werknemer in dienst genomen en is hij nu dus werkgever. “Bij het aannemen van personeel komt meer kijken dan je denkt. Vacura heeft me geholpen bij het berekenen van een passend en marktconform salaris en het opstellen van een contract met mooie arbeidsvoorwaarden.”

Van Middendorp ervaart nog steeds een toenemende vraag naar zijn producten en is daarom met Vacura in gesprek over zijn groeiplannen. ”Vacura helpt me bij het maken van een financiële planning om de beste momenten te kiezen om te gaan investeren. Ook met het oog ook op fiscale voordelen. Het team van Vacura is enorm betrokken en weet precies wat er speelt bij ons als vakmensen.”

Omdat hij druk is met zijn groeiende bedrijf wil van Middendorp echt ontzorgd worden met zijn administratie. Toen hij nog alleen werkte wist hij op basis van zijn agenda al precies of hij een goede maand had. Dat ligt anders nu hij doorgroeit en met meer mensen aan meerdere klussen werkt. Achterstand in de administratie betekent dan dat het dagelijkse zicht op wat goed gaat en wat minder goed gaat kan ontbreken. “Vacura zorgt ervoor dat mijn administratie op orde is en ik geen achterstanden in betalingen en ontvangsten heb. Ze bieden mij gemak en zorgen ervoor dat de Btw-aangifte op tijd binnen is bij de Belastingdienst.”

Van Middendorp vindt het knap hoe goed Vacura kan schakelen tussen verschillende klanten. “Zodra ik bel weten ze direct wie ik ben en waar het over gaat. Vacura staat voor korte lijnen, snel schakelen en persoonlijke betrokkenheid bij de klant. Dat vind ik prettig in onze samenwerking.”

Wij helpen u graag verder

Wilt u samen met ons sparren? Of meer weten over onze accountancy pakketten en aanvullende diensten? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend en gratis gesprek onder het genot van een kopje koffie.

Evert van Asselt

AA