>> Menu

ThomaZon

“Dat intensief meedenken met ons, de persoonlijke aandacht en de snelle en heldere uitleg, maken dat wij erg tevreden zijn over de samenwerking met Vacura.”

Het bedrijf bestaat nu 4 jaar en van de Pol is sinds de oprichting van zijn bedrijf direct klant geworden bij Vacura. “Bij Vacura werkt hetzelfde soort volk als bij ons: ze hebben een praktische insteek, er zijn korte lijnen en ze doen wat ze zeggen. Wat je met Evert van Asselt bespreekt komt er ook uit, hij komt zijn afspraken na en is erg snel. Daardoor is en voelt de samenwerking goed. Ik doe graag zaken met bedrijven die niet al te groot zijn en daardoor persoonlijk en proactief kunnen blijven.”

Het bedrijf kent een vliegende start en heeft intussen meerdere teams dagelijks aan het werk. Toen van de Pol 4 jaar geleden begon had hij niet kunnen denken dat hij zo snel zou groeien. “Aangezien mijn bedrijf volop groeit is voortdurende begeleiding van groot belang. Om niet de bocht uit te vliegen dient groei gecontroleerd en gedoseerd te worden. Het is nu zaak om te werken aan meer efficiency en een betere logistiek, Vacura denkt daarin met ons mee. Daarnaast bekijkt Vacura hoe en waar we kunnen besparen op fiscaal vlak, ook wordt advies gegeven om de bedrijfsstructuur te optimaliseren.”

Van de Pol kent ook andere ondernemers die werken met meer formele accountantskantoren. Het persoonlijke aspect dat bij velen ontbreekt spreekt me bij Vacura juist heel erg aan. Meestal gaat het eerst over mij en mijn familie en daarna pas bespreken we inhoudelijk de zaken. Hierdoor kom je snel op één lijn en verlopen gesprekken een stuk efficiënter. Hij heeft al verschillende andere ondernemers de weg gewezen naar Vacura. Ook een familielid die eerst wilde kiezen voor een accountant uit zijn privé netwerk. “Ik heb hem geadviseerd om privé en zakelijk gescheiden te houden en te kiezen voor een professioneel kantoor als Vacura.”

“Bij Vacura geven ze me een veilig gevoel. Ik weet dat het werk bij hen in goede handen is. We willen een overzichtelijke administratie en dat aangiftes op tijd worden ingediend. Ik schiet zelf mijn inkoopfacturen in en krijg ieder kwartaal netjes terug welke facturen er nog ontbreken. Het klopt altijd, bij Vacura zijn ze precies in hun vak en dat schept vertrouwen. We hoeven ons geen zorgen te maken over onze financiële zaken. Dat geeft rust om te focussen op het ondernemerschap!”

 

Wij helpen u graag verder

Wilt u samen met ons sparren? Of meer weten over onze accountancy pakketten en aanvullende diensten? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend en gratis gesprek onder het genot van een kopje koffie.

Evert van Asselt

AA

Recente nieuwsberichten