>> Menu

Regiebasis

Wellicht heeft u geen interesse in één van de genoemde pakketten en past onze dienstverlening op regiebasis beter bij uw onderneming. U betaalt dan niet een vast bedrag per maand maar ontvangt van ons een factuur voor de werkzaamheden die onze accountants en adviseurs voor u uitvoeren. Een inschatting van de jaarlijkse kosten zal in dat geval een stukje maatwerk zijn. Neemt u gerust contact op met één van onze adviseurs om samen voor uw onderneming een passende offerte op te stellen.


Bekijk ook eens onze pakketten:

Onze MKB pakketten

Onze pakketten hebben een vaste prijs zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hebt u een vraag? Stel deze gerust! Met een pakket kunt u onbeperkt contact met ons opnemen voor eenvoudig advies zonder dat direct de meter loopt! Voor MKB’ers heeft Vacura 3 accountancy pakketten samengesteld. 
Voor DGA’s heeft Vacura een speciaal pakket samengesteld: Holding Pakket.

Onze ZZP pakketten

Onze pakketten hebben een vaste prijs zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hebt u een vraag?
Stel deze gerust! Met een pakket kunt u onbeperkt contact met ons opnemen voor eenvoudig advies zonder dat direct de meter loopt! 
Voor ZZP’ers heeft Vacura 2 accountancy pakketten samengesteld. 

Holding Pakket

Onze pakketten hebben een vaste prijs zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hebt u een vraag? Stel deze gerust! Met een pakket kunt u onbeperkt contact met ons opnemen voor eenvoudig advies zonder dat direct de meter loopt! Voor DGA’s heeft Vacura een accountancy Holding Pakket samengesteld.