>> Menu

Onze MKB pakketten

Onze pakketten hebben een vaste prijs zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hebt u een vraag? Stel deze gerust! Met een pakket kunt u onbeperkt contact met ons opnemen voor eenvoudig advies zonder dat direct de meter loopt! Voor MKB’ers heeft Vacura 3 accountancy pakketten samengesteld. 
Voor DGA’s heeft Vacura een speciaal pakket samengesteld: DGA Compleet.

MKB Instap

Voor beginnende en kleine MKB-ondernemers hebben wij een compleet pakket opgesteld met basis accountancy diensten: MKB instap. Met het pakket MKB Instap bent u ervan verzekerd dat uw administratie goed verzorgd wordt en uw aangiften op tijd binnen zijn bij de Belastingdienst. Een hele zorg minder. Zo kunt zich volledig focussen op uw onderneming.

MKB Groei

Voor MKB-ondernemers die groeien hebben wij een uitgebreid pakket opgesteld met meer
uren voor advies en regelmatig financiële updates: MKB Groei. U ontvangt een uitgebreid
rapport van ons, evenals een halfjaarlijkse financiële update. Onze accountants en adviseurs werken met u samen om groei van uw onderneming te realiseren. 

MKB Professional

Voor professionele MKB-ondernemers die behoefte hebben aan uitgebreide financiële
informatie en extra advies en coaching hebben wij een totaalpakket opgesteld: MKB
Professional. Samen nemen we uw ondernemingsplan door, sparren en bewaken de gestelde doelen. We geven per kwartaal een financiële update.

Contact

Zo is er altijd een pakket op maat voor uw onderneming. Benieuwd naar welk accountancy pakket het beste bij u past? Maak vrijblijvend en gratis een afspraak. Als nieuwe klant kunt u profiteren van onze gratis overstapservice!