Menu

JUNIOR BELASTINGADVISEUR

Jij hebt je eerste voetstappen gezet in de fiscale wereld en dat smaakt naar meer. Bij Vacura begint de volgende stap in jouw dynamische carrière. Bij ons kun je vlot doorgroeien met een aantrekkelijk klantenpakket, fijne collega’s, een prettige balans tussen je werk en je sociale leven én aantrekkelijke ontwikkelmogelijkheden.

Wie zijn wij?
Vacura ondersteunt al ruim 12 jaar zowel startende ondernemers, als ondernemers die reeds door de wol geverfd zijn. Binnen ons kantoor is ruimte voor een ondernemende junior belastingadviseur die het enthousiaste team van onze samenstelpraktijk gaat versterken. Aan de slag bij Vacura betekent werken in een deskundig team waarin kwaliteit, professionaliteit, groei en werkplezier voorop staan en van tijd tot tijd de mouwen flink worden opgestroopt.

Wie ben jij?
Je beschikt over een afgeronde HBO of WO studie fiscale economie/ fiscaal recht en staat aan het begin van jouw carrière! Je hebt inmiddels 1 à 2 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie. In jouw functie komt je geïnteresseerde en begripvolle houding goed van pas, want zo weet je informatie altijd helder en begrijpelijk over te brengen. Met deze eigenschappen ben jij prettig in de omgang en dat is een pre in jouw functie want je werkt veel in teamverband. Je krijgt de kans bij Vacura om veel te leren en door te groeien naar relatiebeheerder. Onze toekomstig collega woont in (de nabije omgeving van) Lunteren of Barneveld en is minimaal 32 uur beschikbaar.

Wat ga je doen?
Als junior belastingadviseur bestaan je werkzaamheden vooral uit het opstellen van aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting, het opstellen van overeenkomsten en het meewerken aan juridische en fiscale adviezen. Ook controleer je de aanslagen en bereid je informatieverzoeken en vragenbrieven vanuit de Belastingdienst voor. Tevens bereid je bezwaarprocedures voor en je vindt het een uitdaging om mee te denken over oplossingen voor fiscale vraagstukken. Je denkt en handelt niet alleen vanuit fiscaal oogpunt, maar vooral vanuit de belangen van de klant en zijn of haar bedrijf. 

Wat bieden wij jou?
Persoonlijke ontwikkeling en groei staan voorop. Met een eigen mentor, diverse cursussen en individuele trainingen word je continu uitgedaagd om van jouw baan een succes te maken. Wij bieden een prima set arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden, de beste collega’s, uitdagende opdrachten bij interessante klanten en een omgeving waarin je op een gezonde manier aan je ontwikkeling blijft werken. Naast een uitstekend salaris krijg je de mogelijkheid om door te groeien naar relatiebheerder. Het betreft een dynamische en afwisselende functie voor 32-40 uur per week.

Ben jij onze nieuwe collega?
Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek aan met jou! We praten samen verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe deze uitdaging vorm wordt gegeven. Mail je CV en motivatie naar Info@vacura.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evert van Asselt, evert@vacura.nl of 0342-701018.

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evert van Asselt, evert@vacura.nl of 0342-701018. Graag ontvangen we je sollicitatiebrief en CV via Info@vacura.nl.