Menu

JUNIOR ASSISTENT – ACCOUNTANT

Net of bijna afgestudeerd? En wil je de eerste stap zetten naar een succesvolle carrière in de accountancy? Kom eens praten bij Vacura. Wij willen graag met je aan de slag om je op te leiden tot het zelfstandig bedienen van klanten.

Wie zijn wij?
Vacura ondersteunt al ruim 12 jaar zowel startende ondernemers, als ondernemers die reeds door de wol geverfd zijn. Ons kantoor groeit en daarom zoeken wij een enthousiaste collega voor onze samenstelpraktijk. Aan de slag bij Vacura betekent werken in een professioneel team waarin een goede begeleiding, groei en werkplezier voorop staan en van tijd tot tijd de mouwen flink worden opgestroopt. Vacura biedt jou alle ruimte om je verder te ontwikkelen, uiteraard met de daarbij behorende arbeids-voorwaarden. We zijn een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé.

Wie ben jij?
Je hebt met succes een HBO opleiding Accountancy/Bedrijfseconomie afgerond of bent aan het einde van deze studie. Je gaat klantgericht te werk en vindt het leuk om met een team samen te bouwen aan een succesvol en groeiend bedrijf. Op sociaal en communicatief gebied ben je sterk en van de toepassing van ICT applicaties geniet jij. Je hebt de ambitie om jezelf door te ontwikkelen, zowel vaktechnisch als persoonlijk. Onze toekomstige collega woont in (de nabije omgeving van) Lunteren of Barneveld en is minimaal 32 uur beschikbaar.

Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ga jij als assistent-accountant aan de slag voor interessante MKB of ZZP klanten. Met ervaren collega’s verwerk je de administratie van klanten en verricht je de vastlegging in het dossier. Je stelt onder andere jaarrekeningen en belastingaangiften OB, IB en VpB op. Daarnaast doe je ook minder complexe advieswerkzaamheden. Je bent dagelijks in contact met je klanten over opdrachten en vraagstukken, hierdoor leer je om duidelijk te communiceren. Je maakt gebruik van moderne IT-oplossingen waarmee je cijfers middels een dashboard analyseert en adviespunten voor klanten signaleert. Als junior assistent accountant krijg je bij Vacura de mogelijkheid om vanaf startersniveau jouw ervaring uit te gaan breiden. Zodra je daaraan toe bent krijg je steeds complexere klanten, zodat je jezelf blijft ontwikkelen. 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een prima set arbeidsvoorwaarden, flexibele werktijden, de beste collega’s, uitdagende opdrachten bij interessante klanten en een omgeving waarin je op een gezonde manier aan je ontwikkeling blijft werken. Naast een uitstekend salaris, krijg je goede opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden. Het betreft een dynamische en afwisselende functie voor 32-40 uur per week.

Ben jij onze nieuwe collega?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Mail dan je CV en motivatie naar Info@vacura.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evert van Asselt, evert@vacura.nl of 0342-701018.

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evert van Asselt, evert@vacura.nl of 0342-701018. Graag ontvangen we je sollicitatiebrief en CV via Info@vacura.nl.