>> Menu

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

MInimaal 24 uur per week.

Je gaat onze klanten en adviseurs ondersteunen bij het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Van het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen tot het voorbereiden van rapportages.

Je werktijden zijn in overleg flexibel in te vullen. Voor het teamgevoel vinden we het belangrijk om elkaar vooral ook echt te ontmoeten op kantoor. Een deel van je werk flexibel thuis uitvoeren is bespreekbaar.

Heb jij een afgeronde, relevante mbo-opleiding of heb je ervaring met punctueel werken aan administraties? Dan maken we graag een keer vrijblijvend kennis met jou.

Waar kom je te werken?

Bij Vacura accountants en adviseurs ondersteunen wij al sinds 2008 ondernemers in een ruime regio rond Barneveld. Door onze ambities groeien wij. Aan de slag bij Vacura accountants en adviseurs betekent: een deskundig team waarin kwaliteit, professionaliteit, groei en uiteraard werkplezier voorop staan! Door onze laagdrempelige cultuur kun je bij iedereen binnenlopen voor vragen. Je kunt je dus verder ontwikkelen in een prettige, uitdagende en stimulerende werkomgeving!

Kom eens kennismaken!

Bel/stuur Evert van Asselt een Whatsapp bericht via 06-50121229. Wie weet mogen wij jou binnenkort verwelkomen!

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel?

Evert van Asselt, oprichter van Vacura Accountants en Adviseurs

Neem contact op met Evert van Asselt, evert@vacura.nl of 0342-701018. Of laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou!

Onze vacatures