>> Menu

JUNIOR ASSISTENT ACCOUNTANT (STAGIAIR)

Bij Vacura accountants en adviseurs leer je het vak accountancy aan de hand van de dagelijkse praktijk in de volle breedte kennen! Je krijgt de vrijheid om zelfstandig te werk te gaan. Daarnaast zul je al snel aantrekkelijke opdrachten van verschillende cliënten uit de samenstelpraktijk ontvangen. Bij Vacura accountants en adviseurs leer je  snel  waar jouw kwaliteiten en ambities liggen. Uiteindelijk kun je uitgroeien tot zelfstandig assistent accountant en relatiebeheerder!

Wat biedt Vacura accountants en adviseurs jou?

Bij ons kun je aan de slag met jouw afstudeerstage of jouw meewerkstage. Wanneer je een MBO-4 succesvol hebt afgerond en HBO ambities hebt, kun je direct aan de slag bij Vacura als duaal student Accountancy! De voordelen hiervan zijn:

  • Geen studieschuld: Vacura accountants en adviseurs betaalt jouw studie;
  • Begeleiding door ervaren accountants en assistent-accountants;
  • Bij goed functioneren krijg je meer verantwoordelijkheden;
  • Gelijk jouw kennis toepassen in de praktijk;
  • Direct een mooi salaris ontvangen. 

Waar kom je te werken?

Wie zijn wij? Als Vacura accountants en adviseurs ondersteunen wij al sinds 2008 (MKB) ondernemers  in een ruime regio rond Barneveld. Door onze ambities groeien wij. Aan de slag bij Vacura accountants en adviseurs betekent: een deskundig team waarin kwaliteit, professionaliteit, groei en uiteraard werkplezier voorop staan! Door onze laagdrempelige cultuur kun je bij iedereen binnenlopen voor vragen. Je kunt je dus ontwikkelen in een prettige, uitdagende en stimulerende werkomgeving!

Meewerkstage of afstudeerstage

Bij Vacura krijg je als meewerkstagiair(e) of afstudeerstagiair(e) een kijkje achter de schermen bij het midden- en kleinbedrijf en houd je je bezig met uiteenlopende financiële werkzaamheden. Daarnaast voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Je bent bezig met een MBO/HBO opleiding accountancy/bedrijfseconomie/fiscaal recht;
  • Je bent op zoek naar een kleinschalig kantoor waar jij je carrière verder kunt gaan ontplooien;
  • Je bent communicatief en sociaal vaardig.

Kom stage lopen!

Enthousiast geworden en klaar om de volgende stap te zetten in de wereld van de accountancy? Bel/stuur Evert van Asselt een Whatsapp bericht via 06-50121229. Wie weet mogen wij jou binnenkort verwelkomen!

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel?

Team Vacura accountants en adviseurs Barneveld Evert van Asselt

Evert van Asselt, oprichter van Vacura Accountants en Adviseurs

Neem contact op met Evert van Asselt, evert@vacura.nl of 0342-701018. Of laat je gegevens achter en wij nemen contact op met jou!

Onze vacatures